Clickshop.ro

intreaba specialist designer vestimentarProbabil ca uneori, fiind in situatia de a-ti alege haine, iti doresti sa ai un consilier cu care sa te sfatuiesti. Incercand sa-ti venim in ajutor, am realizat aceasta sectiune unde ai posibilitatea de a te consulta, daca ai nevoie, cu designerul nostru – Diana Tatucu.

Pentru a adresa o intrebare foloseste sectiunea de comentarii de mai jos sau apasa aici pentru a intreba prin yahoo messenger.

Specialistul magico va raspunde! Intreaba designerul vestimentar - Diana Tatucuhttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Moda AccesoriiMagico LifestyleProbabil ca uneori, fiind in situatia de a-ti alege haine, iti doresti sa ai un consilier cu care sa te sfatuiesti. Incercand sa-ti venim in ajutor, am realizat aceasta sectiune unde ai posibilitatea de a te consulta, daca ai nevoie, cu designerul nostru - Diana Tatucu. Pentru a adresa o...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop