Clickshop.ro

Topurile clasice, cu croi simplu sunt prezente in garderoba de vara a fiecarei femei. Desi aparent banale, cu ajutorul lor putem obtine tinute interesante si comode.

Un top negru poate fi parte dintr-o tinuta viu-colorata. Alege o pereche de pantaloni intr-o culoare puternica si accesorii la fel.

top3

Desi topul dungat, din bumbac, este de obicei acesta este o piesa casual, purtat impreuna cu o fusta vaporoasa din voal uni, sandale cu toc si o geanta mica poate face parte dintr-o tinuta eleganta.

top 1

*exemplele sunt realizate in editorul de pe  polyvore.com

 

diana tatucuRubrica realizata cu sprijinul designerului vestimentar Diana Tatucu.

Descopera saptamanal ponturi pentru a arata in fiecare zi impecabil. Asteptam cu mare interes sugestiile voastre si chiar exemple despre cum va asortati voi tinutele.

 

 

Tinute chic cu ajutorul topurilor simplehttp://magico.ro/wp-content/uploads/2016/10/qslnfefvzaboxe4ui4cmf713wcaz2irhzg2ydxo353osgx0pykoxmmlq3sshktsx-f.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2016/10/qslnfefvzaboxe4ui4cmf713wcaz2irhzg2ydxo353osgx0pykoxmmlq3sshktsx-f-150x150.jpgDiana TatucuGhid Moda AccesoriiMagico LifestyleTopurile clasice, cu croi simplu sunt prezente in garderoba de vara a fiecarei femei. Desi aparent banale, cu ajutorul lor putem obtine tinute interesante si comode. Un top negru poate fi parte dintr-o tinuta viu-colorata. Alege o pereche de pantaloni intr-o culoare puternica si accesorii la fel. Desi topul dungat, din...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop