Clickshop.ro

Pentru ca in acest weekend se sarbatoreste Pastele, ocazie cu care multa lume ia masa impreuna cu  familia sau prietenii, am pregatit trei propuneri de tinute dedicate acestui eveniment.

Prima dintre ele este o tinuta pastelata. Culoarea rochiei ar fi bine sa fie cea predominanta si sa se regaseasca si la poseta sau pantofi. Un sacou alb, cu croi feminin intregeste aceasta combinatie delicata.

easter3

Pastelurile pot fi purtate si impreuna cu o culoare puternica, cum este fuchsia. O rochie intr-o culoare stridenta, ca piesa principala, cu siguranta va atrage atentia asupra celei care o va purta.

easter1

Cele mai indraznete pot incerca combinatia urmatoare: o rochie fluida, din voal purtata cu o geaca din piele. Aceasta este o tinuta nonconformista si feminina in acelasi timp.

easter2

Sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi!
*exemplele sunt realizate in editorul de pe  polyvore.com

 

diana tatucuRubrica realizata cu sprijinul designerului vestimentar Diana Tatucu.

Descopera saptamanal ponturi pentru a arata in fiecare zi impecabil. Asteptam cu mare interes sugestiile voastre si chiar exemple despre cum va asortati voi tinutele.

 

 

Trei tinute speciale pentru Sarbatorile Pascalehttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgDiana TatucuGhid Moda AccesoriiMagico LifestylePentru ca in acest weekend se sarbatoreste Pastele, ocazie cu care multa lume ia masa impreuna cu  familia sau prietenii, am pregatit trei propuneri de tinute dedicate acestui eveniment. Prima dintre ele este o tinuta pastelata. Culoarea rochiei ar fi bine sa fie cea predominanta si sa se regaseasca si...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop