Clickshop.ro

Vrei sa ai o manichiura perfecta, insa nu ai timpul necesar? Acum poti alege fara sa stai pe ganduri unghiile false in nuante colorate, cu aplicatii sau nu care te scot din orice incurcatura. Fie ca te pregatesti pentru un eveniment special si vrei sa arati impecabil, fie ca vrei sa ai un look elegant si rafinat, unghiile false te pot ajuta intotdeauna sa ai o manichiura perfecta.

In ciuda faptului ca s-au scris multe  lucruri despre faptul ca unghiile false le afecteaza pe cele naturale, ca au aspect artificial sau ca sunt incomode si extrem de greu de intretinut, nu este adevarat.  Iata ca specialistii ne spun ca unghia naturala poate fi afectata numai in momentul in care tipsul fals a fost aplicat gresit sau cu adezivul necorespunzator. In aceasta vara reprezentantele sexului frumos pot sa opteze  pentru o manichiura ingrijita, in nuante tari (rosu, orange, violet, auriu), dar si french. In trend sunt atat unghiile patrate, cat si cele usor rotunjite, de lungime medie. Fie ca avem probleme cu unghiile, fie ca pur si simplu ne dorim sa avem o manichiura frumoasa pentru mai mult timp, unghiile pe baza de gel pot fi solutia ideala pentru a iesi din impas.

Manichiura este cartea de vizita a unei femei si pentru a avea unghii perfecte tipsurile false pot constitui cea mai buna solutie pentru a economisi timp si pentru a fi mereu in pas cu moda.

Unghiile false, solutia ideala pentru o manichiura perfectahttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Moda Accesoriielegant,false,look,manichiura,moda,rafinat,tips,trend,unghiiVrei sa ai o manichiura perfecta, insa nu ai timpul necesar? Acum poti alege fara sa stai pe ganduri unghiile false in nuante colorate, cu aplicatii sau nu care te scot din orice incurcatura. Fie ca te pregatesti pentru un eveniment special si vrei sa arati impecabil, fie ca...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop