Clickshop.ro

Abdomen si fesieri “lucrati” si fara celulita? Poti avea acest lucru daca faci sport sau tratamente anticelulitice.Daca nu poti ajunge la sala sau la salonul de masaj poti folosi tehnicile si exercitiile pentru acasa.

Pentru a spori eficienta acestora poti incepe dimineata cu cateva exercitii pentru incalzirea musculaturii,astfel eviti sa faci unele intinderi musculare.Leaga in jurul taliei un cordon, nu foarte strans, aseaza-te in genunchi cu mainile  drepte sprijinite pe podea.Inspira adanc folosind musculatura abdominala si mentine presiunea de la 5 la 10 secunde inainte sa expiri.

Al doilea exercitiu este pentru fese si consta in ridicarea picioarelor in pozitie verticala  stand pe burta.Ridica si coboara pe rind fiecare picior,asfel iti vei lucra musculatura feselor.Daca nu iti place sa faci sport poti merge la saloane de masaj, apeland la masajul anticelulitic cu diverse creme.

Modeleaza-ti corpul prin sport!

 

Abdomen si fese de invidiathttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Sanatate FrumuseteGhid Sport Fitnessabdomen,celulita,fese,sportAbdomen si fesieri “lucrati” si fara celulita? Poti avea acest lucru daca faci sport sau tratamente anticelulitice.Daca nu poti ajunge la sala sau la salonul de masaj poti folosi tehnicile si exercitiile pentru acasa. Pentru a spori eficienta acestora poti incepe dimineata cu cateva exercitii pentru incalzirea musculaturii,astfel eviti sa...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop