Clickshop.ro

Ridurile, cicatricile si vergeturile nu vor mai fi o problema existentiala pentru reprezentantele sexului frumos. Un aparat care poate sterge definitiv si irevocabil aceste afectiuni este de acum disponibil si in Romania.

Majoritatea specialistilor sustin ca masajul si cremele nu sunt suficiente pentru a sterge urmele neplacute de pe corpul nostru, pentru un rezultat pozitiv este nevoie de o tehnologie avansata care sa ne imbunatateasca aspectul fizic.

Aparatul „minune” lansat recent pe piata din Romania utilizeaza o tehnica ce are la baza doua tehnologii deja consacrate  pe piata medical-estetica: radiofrecventa si laserul fractional. Printre avantajele acestui dispozitiv se numara realizarea tratamentelor indiferent de anotimp sau culoarea pielii si o perioada de recuperare mult mai mica decat a celorlalte tehnologii asemanatoare.

„Dispozitivul ofera pacientilor un tratament personalizat pentru o serie de afectiuni ale pielii, prin reglarea adâncimii si a intensitatii incalzirii dermice. Un mare avantaj al acestui tratament este ca poate fi aplicat pe toate tipurile de piele, fara sa agreseze derma. In plus, spre deosebire de vechile dispozitive, noul aparat permite pacientului sa isi reia rapid activitatile zilnice”, precizeaza dr. Juravle, unul dintre cei mai buni chirurgi din lume.

O sedinta variaza intre 10 si 20 de minute si costa intre 100 si 300 de euro, dar pentru a arata cat mai bine, din punctul multora de vedere aceasta metoda merita toti banii.

Aparatul minune ce trateaza definitiv anumite defectiuni ale pielii a ajuns si in Romania!http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoGhid Sanatate Frumuseteafectiuni,aparatul minune,aspect fizic,cicatrici,estetic,femei,laser fractional,piele,radiofrecventa,riduri,romania,tehnologie avansata,vergeturiRidurile, cicatricile si vergeturile nu vor mai fi o problema existentiala pentru reprezentantele sexului frumos. Un aparat care poate sterge definitiv si irevocabil aceste afectiuni este de acum disponibil si in Romania. Majoritatea specialistilor sustin ca masajul si cremele nu sunt suficiente pentru a sterge urmele neplacute de pe corpul...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop