Clickshop.ro

Muzica este cea mai puternica forma de magie. Nimic mai adevarat, pana si in materie de sport ea ne ajuta sa ne transformam complet infatisarea, este ca un aditiv necesar corpului nostru atunci cand ne dorim sa aratam cat mai bine. Si pentru ca magia sa aibe loc specialistii vin in intampinarea doritorilor cu o noua metoda revolutionara, este de vorba de Bodyrock sau fitness pe ritmuri de rock.

Dupa succesul fulminand din SUA , metoda Bodyrock a ajuns si in  Romania. Bazat pe un mix incendiar de mişcări cu greutatea corpului, acesta tehnica vă propune o alternativă inedită la programele tradiţionale de exerciţii. Nici in acest caz rezultatele nu contenesc sa apara, specialistii spun ca in doar 2 saptamani puteti slabi 4 kg, in acest mod o sa  aveti un corp bine antre­­nat, cu muşchi fermi şi o siluetă atletica .Mai exact, pe ritmuri de rock veti face miscari cu greutatea propriului corp, bazate pe combinatii de sarituri usoare cu elemente de rezistenta – fandari, genuflexiuni, flotari, dar si ridicari si rasuciri pentru tonifiere si pentru remodelare.

O adevarata revolutie impotriva kilogramelor in plus, Bodyrock te ajuta sa slabesti garantat. Aceasta metoda reprezinta o combinatie perfecta intre dans si fitness, intre exercitii fizice si distractie , toate pe o muzica rock  hipnotizanta.

 

Bodyrock revolutioneaza fitnessul in Romaniahttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Sanatate FrumuseteGhid Sport FitnessBodyrock,fitness,rock,sanatate,slabireMuzica este cea mai puternica forma de magie. Nimic mai adevarat, pana si in materie de sport ea ne ajuta sa ne transformam complet infatisarea, este ca un aditiv necesar corpului nostru atunci cand ne dorim sa aratam cat mai bine. Si pentru ca magia sa aibe loc specialistii...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop