Clickshop.ro

Oamenii de stiinta au descoperit un nou beneficiu pe care il ofera consumul de broccoli, poate preveni si chiar trata cancerul de san. Se pare ca efectul este dat de continutul de sulforafan, care ataca celulele stem canceroase care contribuie la dezvoltarea tumorii. Astfel, consumul de broccoli poate ajuta femeile atat in prevenirea cat si in tratarea bolii.

Efectele anti-cancer ale sulforafanului au mai fost studiate, insa  de acesta data s-a demonstrate ca broccoli chiar are puteri miraculoase atunci cand vine vorba de sanatate..

Studiul a fost efectuat pe soareci de laborator cu cancer de san, carora li s-a injectat extract de broccoli. Cercetatorii au observat o scadere semnificativa a celulelor stem canceroase dupa tratamentul cu sulforafan, efectul asupra celulelor sanatoase fiind unul scazut. La soarecii tratati, extractul de broccoli a reusit sa opreasca dezvoltarea tumorilor. Specialistii spun insa ca sulforafanul folosit in studiu a fost in cantitati mai mari decat cel gasit in broccoli. De asemenea, acestia nu recomanda suplimentele de sulforafan, avand in vedere ca studiul nu a fost efectuat pe oameni.

Studiile anterioare au sugerat o eficienta a consumului de broccoli si in prevenirea altor tipuri de cancer, precum: cancerul de vezica biliara, cancerul ovarian, cancerul de prostate.

Broccoli poate preveni si chiar trata cancerul de san!http://magico.ro/wp-content/uploads/2011/09/Broccoli.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2011/09/Broccoli-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Sanatate FrumuseteMagico LifestyleOamenii de stiinta au descoperit un nou beneficiu pe care il ofera consumul de broccoli, poate preveni si chiar trata cancerul de san. Se pare ca efectul este dat de continutul de sulforafan, care ataca celulele stem canceroase care contribuie la dezvoltarea tumorii. Astfel, consumul de broccoli poate ajuta...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop