Clickshop.ro

Anotimpul vacantei, strandurilor este deja in toi, si fara indoiala ca fiecaruia dintre noi  ne place sa fim bronzati.Bronzul ne creeaza o stare de bine,ne face sa ne simtim mai frumosi  si ne duce cu gandul la vacante exotice.

Dar ce ne facem cand atentionarile privind pericolul radiatiilor UV sunt tot mai dese?

Majoritatea dintre noi mergem la plaja sau folosim solarul,chiar daca suntem constienti ca nu este sanatos pentru piele, dar ce spuneti de DHA?

Cosmetica ne vine in ajutor cu o noua formula de bronz si anume DHA(dihidroxiacetonie), un tip de zahar incolor care interactioneaza cu pielea.

Nu este o crema autobronzanta sau solar, iar o sedinta de 10 minute te va face sa ai o piele ciocolatie si senzuala.

Cu  DHA poti obtine un bronz sanatos, eficient, si in acelas timp iti protejezi pielea, deoarece noua formula are mai putine riscuri asupra sanatatii decat razele UV.

Nu trebuie sa ajungi intr-o vacanta exotica pentru a avea un bronz frumos,il poti obtine cu DHA.

Eu plec sa il incerc deja!

 

Bronz sanatos cu DHAhttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Sanatate Frumusetebronz cu DHA,piele bronzata,varaAnotimpul vacantei, strandurilor este deja in toi, si fara indoiala ca fiecaruia dintre noi  ne place sa fim bronzati.Bronzul ne creeaza o stare de bine,ne face sa ne simtim mai frumosi  si ne duce cu gandul la vacante exotice. Dar ce ne facem cand atentionarile privind pericolul radiatiilor UV sunt...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop