Clickshop.ro

Proprietăţile recent descoperite de cafea poate duce la noi modalitati de a preveni pierderea de memorie în vârstă.

Oamenii de stiinta au descoperit ca cofeina conţinută în cafeaua tare,modifica activitatea electrica a creierului. Procesul implica o substanta numita adenozina, care se gaseste in cantitati mari la adulţi.

De asemenea ei au mai descoperit ca cofeina previne legarea adenozinei de receptorii A1 şi astfel îmbunătăţeşte memoria. ”Unii oameni nu pot începe ziua fără o ceaşcă de cafea, altii au nevoie de un Red Bull pentru a se menţine în formă, cofeina este substanţa cea mai utilizata pe scară largă psihoactiva.Studiul nostru a aratat ca aceasta creste vigilenta, activitatea creierului şi accelerează achiziţia de informaţii “, a spus dr. Martin Vryogdenhil de la Universitatea din Birmingham, care a efectuat studiul.Tot el a avertizat că prea multă cafea pe zi poate avea efecte dăunătoare sănătăţii.

Sursa: imagineamea.info

Cafeaua e buna pentru memorie!http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Sanatate FrumuseteMagico LifestyleProprietăţile recent descoperite de cafea poate duce la noi modalitati de a preveni pierderea de memorie în vârstă. Oamenii de stiinta au descoperit ca cofeina conţinută în cafeaua tare,modifica activitatea electrica a creierului. Procesul implica o substanta numita adenozina, care se gaseste in cantitati mari la adulţi. De asemenea ei au mai descoperit ca cofeina previne legarea adenozinei de receptorii...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop