Pages Menu
RssFacebook
Dinoland.ro - Jucarii pentru copii disney-outlet.ro
Categories Menu

Cele mai bune solutii autobronzante

Cele mai bune soluţii autobronzate vor conferi pielii tale o tentă arămie uniforma, de durată, care îţi va depăşi aşteptările în ceea ce priveşte bronzul artificial indoor. Altfel spus, aceste produse îţi vor demonstra contrariul tuturor aspectelor negative pe care le-ai auzit despre autobronzante – petele neuniforme, tenta lucioasă, portocalie, efectul de scurtă durată etc.

Primul lucru pe care trebuie să îl înţelegi despre autobronzante este faptul că ele reprezintă o alternativă mult dorită la expunerea la aoare, la saloanele de bronzare artificială sau cu atât mai mult, la solare.

Cred că fiecare dintre noi a auzit despre pericolele expunerii la UV şi a considerat riscurile de cancer de piele sau îmbătrânire premature a pielii suficient de înspăimântătoare încât să încerce să găsească soluţii autobronzante pe care le putem folosi în siguranţă.

Tocmai de aceea, noi am dorit să realizăm o listă cu cele mai bune autobronzante din fiecare categorie – spray, cremă, lichid, gel. Încearcă formula potrivită pentru tine şi lasă-ne de veste care ţi-a plăcut mai mult:

L’Oreal Paris Sublime Bronze Pro Perfect Airbrush Self-Tannig Mist

Acest spray autobronzant merită felicitări pentru rezultatele pe care le oferă. Dispozitivul permite loţiunii să ajungă în părţi ale corpului dificil de atins, iar formula uşoară a spray-ului nu necesită frecare. Se usucă în 5 minute şi conferă pielii o tentă ciocolatie verosimila după cateva straturi, la doar două ore după aplicare.

Bare Escentuals Faux Tan Sunless Tanner

Cei care au folosit acest produs remarcă faptul că autobronzantul Bare Escentuals conferă o nuanţă superbă pielii abia după duşul recomandat după aplicare. Deşi este o loţiune, Faux Tan nu pătează stratul lucidum al palmelor. Este recomandat totusi sa folositi manusi din latex la aplicarea oricarui autobronzant.

Clarins Intense Bronze Self Tanning Tint

Clarins este un lider de piaţă când vine vorba de autobronzante, întrucât perfecţionează orice formulă existentă, atât pentru corp, cât şi pentru faţă. Consumatoarele îl apreciază pentru aplicarea foarte uşoară şi rezultatele imediate – soluţia lichidă se aplică pe o cotoneta şi se trece uşor pe faţa precum o loţiune tonică. Conferă un bronz instant, care poate dura câteva zile.

Laura Mercier Bronzing Gel pentru faţă

Spre deosebire de alte autobronzante, formula gel propusă de Laura Mercier este menită să accentueze bronzul feţei. Compania sugerează tapotarea produsului pe piele după crema hidratantă, însă înainte de alte produse cosmetice pudră.

Comparandu-l cu autobronzantul de la M.A.C, consumatoarele au avut de declarat că, deşi mai costisitor, preferă efectul “proaspăt bronzat” asigurat de Laura Mercier Bronzing Gel, care se remarcă prin tente brune, dar şi rozalii şi puţin iluminator.

Neutrogena Sun Fresh Sunless Foam

Pentru un autobronzant low budget, Neutrogena Sun Fresh nu se aplică în dungi, nu pătează şi se usucă rapid. Este potrivit pentru femei cu tenul deschis, întrucât permite un bronz ce se poate intensifică treptat, însă nu determină o mare diferenţa pentru cele cu tenul măsliniu.

Acestea sunt autobronzantele pe care noi le declaram geniale. Nu uita sa impartasesti cu noi preferatele tale si, de ce nu, cele mai proaste experiente pe care le-ai avut cu lotiunile autobronzante in sectiunea de comentarii de mai jos. Spor la bronz!

 

 

 

sursa www.one.ro

disney-outlet.ro
Poate te intereseaza si...close