Clickshop.ro

In aceasta vara in materie de coafuri se poarta poarta parul cat mai relaxat. Asa ca daca te trezesti de obicei ciufulita, tot ce-ti mai ramane de facut e sa pui in par niste produse de styling pentru  a ramane cu el asa pe tot parcursul zilei.

Cu cat mai dezordonat, cu atat mai bine. In acest sezon stilistii ne recomanda sa ne punem imaginatia la contributie pentru a creea tot felul de coafuri  dezordonate  ce exprima o anumita doza de inocenta,  relaxare si in acelasi timp sunt foarte sic. In afara de liniile de coafura impuse de stilisti, in aceasta vara se remarca si nuantele de par  cu care trebuie sa ne jucam. De aceasta data accentul cade pe tonurile naturale cum sunt blondul, caramelul sau nuantele de ciocolatiu.

Nu-ti fie teama!  Acum ai posibilitatea sa fi naturala fara prea mult efort. Nu trebuie sa te stresezi ca nu iti sta parul bine deoarece frumusetea este redata de aceasta data de coafurile neglijente si cat mai lejere.

Coafuri la moda, fara prea mult eforthttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Sanatate Frumusetecoafura,natural,nuante,par,produse,styling,tonuri,varaIn aceasta vara in materie de coafuri se poarta poarta parul cat mai relaxat. Asa ca daca te trezesti de obicei ciufulita, tot ce-ti mai ramane de facut e sa pui in par niste produse de styling pentru  a ramane cu el asa pe tot parcursul zilei. Cu cat mai...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop