Clickshop.ro

Inima este organul cel mai important din corp si cu toate astea facem multe greseli care o afecteaza. Alimentatia gresita, lipsa sportului si a somnului duc la palpitatii si, in timp, la complicatii grave ale inimii. Din acest motiv, va vom expune cateva ponturi pentru a reduce un potential risc.

Cel mai bun mod de a te mentine in forma si de a a avea grija de inima ta este o alimentatie sanatoasa. Fibrele nu trebuie sa lipseasca din mesele voastre. Fibre gasiti in fructe si legume, dar si in anumite cereale. Omega 3 se gaseste in peste, asa ca este ideal sa-l consumati cat mai mult. Calciul reduce tensiunea sangelui. Calciu gasiti in lactate, branzeturi si asa mai departe.

Exercitile fizice nu ar trebui sa lipseasca din rutina voastra zilnica. De la 15 la 30 de minute, in functie de organismul vostru, exercitiile trebuie executate corect pentru un efect bun. Daca nu va place sportul, faceti o plimbare de 30 de minute si sigur va veti simti mult mai bine. Pe langa faptul ca-ti imbunatateste conditia inimii, sportul reduce stresul acumulat pe perioada intregii zile si te ajuta sa elimini caloriile in plus.

Pentru a fi sigur ca totul este in regula cu inima ta, fa un control la doctor de 2 ori pe an.

Cum sa reduci problemele cardiacehttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoGhid Sanatate FrumuseteMagico LifestyleInima este organul cel mai important din corp si cu toate astea facem multe greseli care o afecteaza. Alimentatia gresita, lipsa sportului si a somnului duc la palpitatii si, in timp, la complicatii grave ale inimii. Din acest motiv, va vom expune cateva ponturi pentru a reduce un potential...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop