Clickshop.ro

Cand vine vorba de frumusete o femeie incearca prin orice mijloc sa fie frumoasa si vesnic tanara. Odata trecute de prima tinerete, divele din showbiz trebuie sa apeleze la mici trucuri chirurgicale ca sa arate bine. Indepartarea „ridurilor” de la genunchi a devenit o operatie obisnuita printre vedetele de la Hollywood si nu doar printre ele, aceasta metoda e pe cale sa revolutioneze Romania.

Interventia de indepartare a surplusului de piele din zona genunchilor este o interventie chirurgicala estetica mai rara, deoarece cicatricile sunt „la vedere”. De cele mai multe ori acestea se vindeca bine si in functie de organism ajung sa nu se mai vada dupa un an de zile. Chirurgii spun ca este o interventie estetica ce le este recomandata in special femeilor care au dat peste 15 kg jos. Persoanele care doresc o astfel de interventie trebuie sa aiba in vedere faptul ca dupa operatie, genunchii trebuie acoperiti cel putin pana ce se estompeaza cicatricea.

Mai nou aceste operatii sunt la ordinea zilei si in Romania. In functie de dificultatea ridurilor, pretul incepe de la 600 de euro si poate sa ajunga si pana la 1000 de euro. Cu toate astea nici banii nu mai au valoare, ei palesc in fata frumusetii, pentru ca femeia e in stare sa faca orice doar sa arate bine.

Genunchi perfecti in 2 timpi si 3 miscarihttp://magico.ro/wp-content/uploads/2011/07/o-alta-fita-in-materie-de-operatii-estetice-indepartarea-ridurilor-de-la-genunchi-se-face-si-in-romania_5.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2011/07/o-alta-fita-in-materie-de-operatii-estetice-indepartarea-ridurilor-de-la-genunchi-se-face-si-in-romania_5-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Sanatate FrumuseteMagico Lifestylecicatrice,femeie,frumusete,genunchi,Hollywood,operatie,operatii estetice,piele,showbizCand vine vorba de frumusete o femeie incearca prin orice mijloc sa fie frumoasa si vesnic tanara. Odata trecute de prima tinerete, divele din showbiz trebuie sa apeleze la mici trucuri chirurgicale ca sa arate bine. Indepartarea 'ridurilor' de la genunchi a devenit o operatie obisnuita printre vedetele de...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop