Clickshop.ro

Nu de putine ori  in viata, am auzit expresia ca “mersul pe jos face piciorul frumos”. Ei bine, cine a inventat aceasta vorba, cu siguranta stia despre ce vorbea. Aceasta activitate fizica de baza,  ne este facila pentru a ne mentine silueta si este recomandata tuturor persoanelor indiferent de varsta.

Din trecut si pana in prezent, s-a constatat ca cea mai usoara forma de sport, este farad oar si poate, acel mers pe jos. Doctorii ne recomanda 30 de minute de mers, in fiecare zi. Daca reusiti sa adaptati aceasta regula, stilului vostru de viata , cu siguranta rezultatele nu vor inceta sa apara.Pentru a avea o viata cat mai sanatoasa, activitatea de deplasare nu trebuie sa lipseasca din programul nostru zilnic. Fie ca mergem pe jos la serviciu, la prieteni , la cumparaturi sau la o anumita destinatie, mersul pe jos, literalmente ne face piciorul frumos, dar cel mai important sanatos. Acesta ajuta la reglarea circulatiei sanguine, ne relaxeaza, scade cifra mortalitatii si nivelul colesterolului si daca il practice cu regularitate intr-un ritm mai alert te ajuta sa pierzi cateva kilograme bune pe luna. Lista beneficiilor continua cu imbunatatirea psihicului. De multe ori atunci cand avem o problema, e bine sa luam o pauza si sa facem o plimbare. Sunt fern convinsa ca ne vom intoarce cu o noua viziune asupra problemei, cu un psihic mult mai linistit side ce nu, cu cateva solutii pentru rezolvarea problemei respective.

Sunt convinsa ca in secolul mecanizarii si al tehnologiilor avansate, autovehicolul a devenit o necesitate. Pentru ca suntem presati de timp , de cele mai multe ori omul modern isi rezolva activitatile cu ajutorul masinii. Multi dintre noi au ajuns sa fie dependenti de acest obiect incat , pana si o banala plimbare de weekend este asistata de acest “mijloc de locomotie”. Sa nu mai zic de faptul ca unii, sedentari din fire folosesc masina si pana la coltul strazii. Un obicei deplasat, costisitor ce nu ne aduce, pana la urma nici o satisfactie.In ceea ce priveste acest subiect, eu una sunt foarte realista, nu ma pot lupta cu morile de vant, dar sper, ca prin aceste randuri sa constientizati ca mersul pe jos chiar este necesar pentru a avea o viata lunga si frumoasa . Pentru a va mobiliza, inainte de aceasta activitate trebuie sa va repetati de cel putin trei ori in gand urmatorul lucru: -Nu exista nu pot, exista nu vreau ! Asa ca haideti sa ne apucam de treaba .

 

Mersul pe jos, sanatate curata!http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Sanatate Frumusetefrumusete,mers pe jos,sanatateNu de putine ori  in viata, am auzit expresia ca “mersul pe jos face piciorul frumos”. Ei bine, cine a inventat aceasta vorba, cu siguranta stia despre ce vorbea. Aceasta activitate fizica de baza,  ne este facila pentru a ne mentine silueta si este recomandata tuturor persoanelor indiferent de...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop