Clickshop.ro

Epilarea cu ceara in zona inghinală este mai dificila daca va epilati acasa şi va trebui să vizitati un salon de înfrumuseţare. Primul pas este de a decide modul în care doriţi să eliminaţi părul.Pret,durata, si durerile in timpul procedurii depind de această decizie. Procedura de obicei durează mai puţin de o oră, în funcţie de modul în care puteţi rezista.

Opţiunile dumneavoastră sunt:

1. Ceruire tradiţionala in zona inghinala: Se elimină părul numai în jurul bikinilor.
2. Ceruire avansata în zona inghinală: părul este îndepărtat câţiva centimetri după linia bikinilor.
3. Ceruire parţială braziliana: parul este eliminat din zona abdomenului, feselor şi a labiilor, lăsând o fâşie de păr îndreptata spre buric.
4. Ceruire completa braziliana: parul este complet eliminat.

Dacă există fire de păr rămase după epilarea cu ceară, esteticianul le va elimina, probabil cu o penseta speciala.

Orice semn de infecţie ar trebui să fie verificat de către un medic.
– Roşeaţă
– Umflare
– Puroi
– Arderea pielii

Nu este nevoie sa eviti epilarea cu ceara in zona inghinală, doar trebuie să fii atent. Sa nu faci aceasta procedura mai mult de o dată pe lună.Părul trebuie să fi crescut un centimetru ca să fie o procedură eficientă.

Sursa: imagineamea.info

Optiuni de indepartare a parului din zona inghinalahttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Sanatate FrumuseteMagico LifestyleEpilarea cu ceara in zona inghinală este mai dificila daca va epilati acasa şi va trebui să vizitati un salon de înfrumuseţare. Primul pas este de a decide modul în care doriţi să eliminaţi părul.Pret,durata, si durerile in timpul procedurii depind de această decizie. Procedura de obicei durează mai puţin de o oră, în funcţie de...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop