Clickshop.ro

Nu ai pofta de mancare, te simti obosita si deprimata ai insomnii noaptea? Toate aceste simptome se pot trata acum cu parfumul  potrivit.

Nu stiu daca ati observat,ca anumite parfumuri de corp va dau o stare de bine inexplicabila. Este si normal! Prin mirosul emanat, parfumurile stimuleaza organismul sa produca substanţe care joaca un rol important in echilibrarea psihicului. De exemplu mirosul de scortisoara ne da o stare de bine. Atunci cand exista o stare de agitatie parfumul de musetel si de iasomie ne ajuta sa ne linistim. Pana la urma toate aceste arome au efecte curative si ne ajuta sa depasim mai usor anumite obstacole.

Atat barbatii cat si femeile au facut o pasiune pentru parfumurile care le redau pofta de viata. Pentru foarte multi dintre ei pretul asa zisului parfum curativ  nu mai conteaza atata timp cat mirosul e unul calitativ. Practic parfumul este o parte a pesonalitatii noastre si de cele mai multe ori reuseste sa ne defineasca intr-o oarecare masura. Tendintele actuale aduc in prim plan arome ceva mai “picante” cum ar fi ciocolata, cacao si o serie de arome orientale. Indiferent de aroma pe care o preferam, cu siguranta parfumul este un accesoriu important care ne scoate in evidenta calitatile, ne defineste pesonalitatea si atitudinea si ne face sa ne simtim bine.

Parfumul, esenta fericiriihttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Sanatate Frumuseteaccesoriu,arome,corp,curativ,echilibru,miros,parfum,psihic,tendinteNu ai pofta de mancare, te simti obosita si deprimata ai insomnii noaptea? Toate aceste simptome se pot trata acum cu parfumul  potrivit. Nu stiu daca ati observat,ca anumite parfumuri de corp va dau o stare de bine inexplicabila. Este si normal! Prin mirosul emanat, parfumurile stimuleaza organismul sa produca...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop