Clickshop.ro

Punctele negre sunt o problema comuna a pielii, mai ales pe nas si pe obraji. Din pacate, nu dispar chiar daca urmam o curatare a pielii in mod regulat si o hidratare perfecta.

Exista mai multe metode pentru a scapa de punctele negre. Cu toate acestea este recomandabil sa optezi pentru metode naturale si nu pentru cosmetice si formule care contin substante chimice care fac rau pielii noastre. Aici vei afla cum sa scapi de punctele negre in mod natural, ingrijind si vindecand pielea noastra:

*Cartofi razuiti Se recomanda sa tratati punctele negre de indata ce apar pe piele deoarece cu timpul raman in diferitele straturi ale pielii, ceea ce le face mai greu de indepartat. O modalitate foarte practica de a incepe sa eliminati punctele negre este sa razuiti un cartof si sa-l puneti pe zonele afectate. Este foarte important ca mai intai sa cureti bine fata iar apoi sa lasi sa actioneze timp de 10-15 minute. Repeta de mai multe ori pe saptamana pentru a vedea rezultatele.

*Suc de lamaie si lapte – Mai intai trebuie sa incalzesti un pahar de lapte si sa-l amesteci cu un suc proaspat de lamaie. Apoi trebuie sa spalati zonele afectate cu acest amestec, cel putin in fiecare zi timp de o saptamana. In cele din urma, spalati fata cu apa rece. Ambele ingrediente sunt antioxidanti si reduc vizibil numarul de puncte negre.

*Suc de lamaie si scortisoara Este foarte comun sa utilizezi scortisoara pentru tratarea punctelor negre si sunt multe produse care contin scortisoara. In primul rand, amesteca o lingurita de suc proaspat de lamaie cu o lingurita de scortisoara pudra. Dupa ce amestecati bine, veti obtine o pasta fina pe care o vei aplica in zonele afectate. Lasa sa actioneze timp de 15 minute si apoi spala-ti fata cu apa rece. Trebuie sa repeti acest proces mai multe zile pentru a vedea rezultate foarte bune.

Reteta ideala pentru a scapa de punctele negre!http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Sanatate FrumuseteMagico LifestylePunctele negre sunt o problema comuna a pielii, mai ales pe nas si pe obraji. Din pacate, nu dispar chiar daca urmam o curatare a pielii in mod regulat si o hidratare perfecta. Exista mai multe metode pentru a scapa de punctele negre. Cu toate acestea este recomandabil sa...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop