Clickshop.ro

Cu totii am auzit ca un mar pe zi ne tine departe de doctori dar ce spuneti  despre beneficiile capsunilor?

Capsunele este o planta erbacee cultivata  in toate  regiunile tarii, sunt fructe dulci de vara care ar putea fi considerate leac pentru diabet, sustin cercetatorii americani.

Un studiu recent  al Institutului de Biologie recomanda consumul de capsuni pentru un organism mai sanatos. Esenta numita fisetina,flavonoid care se regaseste in compozitia capsunilor ajuta la protectia vaselor de sange si previne inflamatiile din corp.

Fisetina reduce complicatiile privind afectiuni ale creierului si ale rinichilor,in cazul bolnavilor de diabet.Capsunii contin apa, zaharuri si vitamina E benefica pentru diabetici.Frunzele de capsun, datorita concentratiei de tarin, fragonol si saruri minerale au proprietati astrigente fiind folosite in tratarea diabetului.

Aceste sunt doar cateva motive pentru care recomandam consumul de capsuni.In afara faptului ca sunt considerate un remediu natural pentru diabet,aceste fructe mici si rosii sunt recunoscute ca fiind fructele pasiunii.Ciocolata, frisca in combinatie cu capsunele pot crea o atmosfera romantica.

Traieste sanatos cu ajutorul acestor fructe delicioase!

 

Trateaza diabetul cu capsunihttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoGhid Sanatate Frumusetecapsuni,diabet,tratamentCu totii am auzit ca un mar pe zi ne tine departe de doctori dar ce spuneti  despre beneficiile capsunilor? Capsunele este o planta erbacee cultivata  in toate  regiunile tarii, sunt fructe dulci de vara care ar putea fi considerate leac pentru diabet, sustin cercetatorii americani. Un studiu recent  al Institutului de...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop