Clickshop.ro

Nu exista femeie care sa nu aiba un ritual zilnic de ingrijire a tenului. Pentru o piele frumoasa si cat mai sanatoasa din programul de ingrijire specialistii spun ca nu trebuie sa lipseasca lotiunea tonica. Folosita zilnic aceasta are rolul de a ne curata pielea in profunzime si de a ne inchide porii. Doar in acest mod putem bloca accesul substantelor nocive care nu fac altceva decat sa ne imbatraneasca  prematur pielea.

Pentru un rezultat cat mai bun femeia trebuie sa se obisnuiasca cu un ritual de ingrijire format din 3 pasi: demachiere, tonifiere si hidratare. Cele trei etape sunt foarte importante si nu avem voie sa uitam de ele. Lotiunea tonica se foloseste  intodeauna dupa demachiere atat dimineata, cat si seara si este de preferat ca aceasta sa fie special destinata tipului tau de ten. Pentru a nu da gres, inainte de toate trebuie sa afli ce tip de ten ai cu ajutorul unor teste sau a unui dermatolog. Formula lotiunii tonice are un sistem activ de reglare a luciului si in acelasi timp reuseste sa iti si curete tenul, respectandu-i echilibrul natural de hidratare. Marele avantaj al lotiunii tonice este faptul ca are rolul de a inchide porii. Astfel, tenul tau odata curatat nu mai este predispus la factori externi precum praful.

Folosita zilnic, efectele pozitive de imbunatatire a tenului nu vor inceta sa apara. Inca de la primele aplicari, tenul va capata prospetime, luminozitate si un aspect matifiant.

Un ten frumos si sanatos cu ajutorul lotiunii tonicehttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoGhid Sanatate Frumusetedemachiere,dermatolog,femeie,frumusete,hidratare,ingrijire,lotiune,piele,pori,sanatoasa,tonica,tonifiereNu exista femeie care sa nu aiba un ritual zilnic de ingrijire a tenului. Pentru o piele frumoasa si cat mai sanatoasa din programul de ingrijire specialistii spun ca nu trebuie sa lipseasca lotiunea tonica. Folosita zilnic aceasta are rolul de a ne curata pielea in profunzime si de...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop