Clickshop.ro

2011 este un an grozav pentru sport! Instructorii de fitness au  stabilit ca in acest an accentul cade pe programe dinamice si amuzante, bazate pe mixuri de tehnici care mai de care mai interesante. In plus, ultima aparitie in materie de sport este Barefoot Training, sau antrenamente executate cu picioarele goale, pentru a intari intr-un timp eficient musculature corpului.

Aceasta metoda a ajuns si la noi in Romania, ba mai mult intr-un timp relative scurt instructorii specializati in aceasta tehnica au reusit sa umple salile de sport. Pentru ca la sala vrem sa avem rezultate cat mai bune, expertii au creat programe de exercitii eficiente. In aceasta categorie se incadreaza si Barefoot Training sau antrenamentul executat cu picioarele goale.

Fie ca alegi sa faci aceste exercitii acasa sau la sala nu trebuie sa uiti ca  sportul trebuie sa fie in primul rand distractiv!  Atunci cand exersezi trebuie sa te simti bine, sa te eliberezi de stres si de energiile negative, sa uiti de probleme si sa te reimprietenesti cu tine insati!

Nu mai sta pe ganduri a venit timpul sa faci miscare, mai ai nevoie de o melodie ritmata si gata, te poti apuca de treaba si cu siguranta daca pui in aplicare metoda barefoot rezultatele nu vor inceta sa apara.

[youtube e9wnvvKMVR4]

Barefoot Training te tine in prizahttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoGhid Sport Fitnessbarefoot training,fitness,metoda barefoot2011 este un an grozav pentru sport! Instructorii de fitness au  stabilit ca in acest an accentul cade pe programe dinamice si amuzante, bazate pe mixuri de tehnici care mai de care mai interesante. In plus, ultima aparitie in materie de sport este Barefoot Training, sau antrenamente executate cu...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop