Clickshop.ro

Laptele nu este bun doar pentru oase sanatoase, ci si pentru muschi mai puternici si depuneri mai putine de grasime in organism.

Potrivit Men’s Health, un grup de femei a fost impartit in 3, prima parte fiind hranita cu produse lactate cu multe proteine, alta cu un numar moderat de proteine din lactate si cea de-a treia cu putine lactate si tot atatea proteine. Dupa 16 saptamani, primul grup a castigat cea mai mare masa musculara, dar a si dat jos din grasime. Celelalte persoane nu au avut niciunul dintre aceste beneficii.

Din punctul de vedere al cercetatorilor canadieni, cei care au realizat studiul, cheia o reprezinta caseina si zerul, doua proteine pe care le gasesti in lapte. Caseina este digerata lent, iar zerul rapid, astfel incat muschii sunt hraniti in doua etape. Aminoacizii ajung la acestia mai repede si se mentin mai mult, in comparatie cu cei din alte surse proteice.

Si ouale si carnea sunt surse bune de proteine, dar niciuna la fel de buna precum caseina. In plus, vei beneficia si de mult calciu, care ajuta la eliminarea grasimii.

Incearca sa bei 1-2 cani de lapte dupa antranamentul fizic, in cazul in care vrei sa castigi masa musculara.

Sursa: ziare.com

beneficiile laptelui in sporthttp://magico.ro/wp-content/uploads/2012/01/lapte-sanatate1.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2012/01/lapte-sanatate1-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Sport FitnessMagico LifestyleLaptele nu este bun doar pentru oase sanatoase, ci si pentru muschi mai puternici si depuneri mai putine de grasime in organism. Potrivit Men's Health, un grup de femei a fost impartit in 3, prima parte fiind hranita cu produse lactate cu multe proteine, alta cu un numar moderat de proteine din lactate si...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop