Clickshop.ro

Filmul 300 incanta si astazi femeile care suspina dupa barbati musculosi, dar si pe partea masculina care-si doreste un trup lucrat ca al lui Gerard Butler. Problema intervine atunci cand trebuie depus efortul monumental pentru a-l obtine, dar astazi va voi da cateva ponturi pentru reusita.

Pentru a obtine un corp ca a spartanilor, trebuie sa-ti lucrezi fiecare particica, fapt nu tocmai usor. Asa ca, incepe cu o usoara alergare pentru incalzire si treci imediat la traditionalele flotari si tractiuni la bara. Nimic nu-ti dezvolta brandurile mai frumos decat aceste exercitii. Dupa cateva serii, trecem la urmatoarea parte a corpului.

Abdomenele sunt si ele in voga atunci cand vine vorba de sculptarea celor mai atractivi 6 muschi din corp, asa ca spor iti dorim la cate mai multe serii.

Pentru un fund si niste picioare de invidiat, apeleaza de genuflexiuni. Multe serii, multe repetari.

Cheia succesului pentru un astfel de antrenament e munca multa, continua, adica fara pauze. Exercitiile trebuie executate rapid. Bineinteles, fara o dieta propice, efortul tau este realizat in zadar.

Iti recomandam celelalte articole ale noastre in care vorbim despre alimentatia potrivita in dietele dure.

Cum sa te antrenezi ca spartanii din 300http://magico.ro/wp-content/uploads/2012/02/spartans3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2012/02/spartans3-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Sport FitnessMagico LifestyleFilmul 300 incanta si astazi femeile care suspina dupa barbati musculosi, dar si pe partea masculina care-si doreste un trup lucrat ca al lui Gerard Butler. Problema intervine atunci cand trebuie depus efortul monumental pentru a-l obtine, dar astazi va voi da cateva ponturi pentru reusita. Pentru a obtine un...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop