Clickshop.ro

Cu Noul Wii Fitness de la Nintendo creat special pentru femei slabesti in timp ce te distrezi. Yoga, step, aerobic, skating, stretching, suturi inspre poarta, analiza indicelui masei corporale si a raportului inaltime/greutate, Wii Fitness este o modalitate inedita de a face miscare la tine acasa sau in aer liber.

Wii Fitness chiar te ajuta sa slabesti, aproximativ 40 de activitati jocuri si ateliere sportive te asteapta pentru a concura cu membrii familiei in timp ce te bucuri de viata. Acest aparat contine o placa interactiva ultra-sensibila, capabila sa detecteze cea mai mica miscare a corpului si cel mai discret dezechilibru si un accesoriu periferic cu ajutorul caruia esti reperata in spatiu si iti sunt transmise miscarile spre ecran. Cel mai interesant lucru la acest aparat e ca toate miscarile iti sunt coordonate si evaluate de un instructor virtual. El iti masoara indicele masei corporale si apoi te supune unui test de echilibru pentru a afla care sunt partile corpului ce vor fi remodelate.

Partea cea mai buna este ca primesti in mod constant un feedback, ca si cum ai avea un antrenor personal care se asigura ca iti faci exercitiile asa cum trebuie.

 

Fii in forma cu Wii Fitnesshttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoGhid Sport FitnessIT Gadgetsaerobic,femei,fitness,miscare,Nintendo,skating,step,stretching,Wii,yogaCu Noul Wii Fitness de la Nintendo creat special pentru femei slabesti in timp ce te distrezi. Yoga, step, aerobic, skating, stretching, suturi inspre poarta, analiza indicelui masei corporale si a raportului inaltime/greutate, Wii Fitness este o modalitate inedita de a face miscare la tine acasa sau in aer...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop