Clickshop.ro

Exercitiile fizice contribuie la mentinerea in stare buna a oaselor, articulatiilor si a  muschilor, la stimularea metabolismului, diminuarea stresului si lupta impotriva depresiei. Pentru a va mentine sanatosi, practicati cu regularitate cateva exercitii in fiecare zi. Incepeti ziua cu putina miscare, cu cateva exercitii simple  care sa va trezeasaca si totodata sa fiti in forma pentrul restul zilei.

Iata cateva exemple care sper sa va fie de folos: o jumatate de ora de exercitii aerobice, fie in reprize de cate 10 minute fie cate 5 minute pe zi va vor tonifia musculatura. Daca ati devenit o persoana sedentara, intrebati-va care e cauza si alegeti exercitiile care sa raspunda necesitatilor si preferintelor personale. Nu este nevoie sa frecventati o sala de fitness pentru a va mentine in forma. Aceste exercitii le puteti face singuri acasa. Luati in calcul starea fizica actuala si daca va place competitia, daca preferati sa faceti miscare in aer liber, nu ezitati. Sportul este benefic pentru organism si pentru un corp sanatos.

Evitati exerticiile fizice riscante si alegeti-le pe cele care va fac bine. Discutati cu un medic daca sunteti incepator,daca aveti dureri,in caz de sarcina. Nu depasiti limitele ritmului cardiac pentru varsta pe care o aveti.

Fi-ti activ  si bucurati-va de viata!

http://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Sport Fitnessexercitii fizice,fitness,sportExercitiile fizice contribuie la mentinerea in stare buna a oaselor, articulatiilor si a  muschilor, la stimularea metabolismului, diminuarea stresului si lupta impotriva depresiei. Pentru a va mentine sanatosi, practicati cu regularitate cateva exercitii in fiecare zi. Incepeti ziua cu putina miscare, cu cateva exercitii simple  care sa va trezeasaca...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop