Clickshop.ro

Kettlebell Advantage este o disciplina care se bazeaza pe interactivitate si dinamism pentru antrenarea tuturor muschilor. Este o noua metoda de tratament care incepe sa se raspandeasca tot mai mult datorita rezultatelor remarcabile.

Aceste exercitii provin din Rusia, unde erau folosite de atleti pentru a-si dezvolta mobilitatea, forta si rezistenta.

Spre deosebire de fitness-ul clasic, unde se antreneaza doar o singura categorie de muschi, aceasta disciplina pune in miscare tot corpul, intr-o maniera interactiva si placuta. „Pe langa dezvoltarea si tonifierea masei musculare, intarim articulatiile si muschii stabilizatori pastrandu-ne, in acelasi timp, mobilitatea, a explicat un practicant al Kettlebell Advantage.

Pentru a executa corect exercitiile, urmariti filmuletul de aici.

 

Sursa: a1.ro

http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoGhid Sport FitnessMagico LifestyleKettlebell Advantage este o disciplina care se bazeaza pe interactivitate si dinamism pentru antrenarea tuturor muschilor. Este o noua metoda de tratament care incepe sa se raspandeasca tot mai mult datorita rezultatelor remarcabile. Aceste exercitii provin din Rusia, unde erau folosite de atleti pentru a-si dezvolta mobilitatea, forta si rezistenta. Spre...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop