Clickshop.ro

Incepand de astazi poti sa fi si tu Sexy-flexi. Acesta este de fapt numele unui program incredibil de slabit si de mentinere, care combina miscarea de stretching cu cea de intindere si relaxare, cu tehnici de respiratie venite din yoga si cu miscari de tip isometric. Toate combinate te fac sa te simti intr-o perioada scurta de timp cu adevarat Sexy-flexi.

A venit timpul sa renunti la dietele draconice si sa te apuci serios de sport. Cu Sexy-flexi poti sa arati bine fara regim, nu trebuie decat sa inveti cateva miscari de baza si gata problema e ca si rezolvata! La baza acestui program stau antrenamentele de tip izometric, cu alte cuvinte acele exercitii care iti impun sa apelezi la forta fizica din plin si la rezistenta. Contractiile izometrice se caracterizeaza printr-o anumita rezistenta fizica si prin folosirea aceluiasi unghi de lucru. Miscarile specifice impingerii unui perete cu bratul sau cu un picior sau ridicarea unor greutati sunt acele miscari caracteristice antrenamentului izometric. Un alt element important in acest program este spatiul in care se executa de regula aceste antrenamente, acesta este recomandat sa fie incalzit la o temperatura cat mai mare (pana la 37 de grade Celsius) pentru ca exercitiile sa te ajute sa transpiri cat mai mult. Cu alte cuvinte, daca exercitiile precum „cosuletul” sau “podul de sus” nu iti sunt complet necunoscute si iti aduci aminte de ele de la orele de educatie fizica din scoala, atunci ar trebui sa te bucuri pentru ca le vei gasi incluse in programul Sexy-flexi.

Asadar, daca esti o persoana foarte activa si iti place sa faci in permanenta ceva care sa te ajute sa te mentii in forma, fara insa a depune eforturi deosebite in sala de forta, antrenamentele de tip Sexy-flexi care combina pilates, yoga si cele de tip izometric par a fi solutia perfecta ca sa te simti bine.

Sexy-Flexi, metoda de aerobic ce te ajuta sa slabesti!http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Sport Fitnessaerobic,efort,exercitii,isometric,mentinere,pilates,sala,Sexy-Flexi,slabire,stretching,yogaIncepand de astazi poti sa fi si tu Sexy-flexi. Acesta este de fapt numele unui program incredibil de slabit si de mentinere, care combina miscarea de stretching cu cea de intindere si relaxare, cu tehnici de respiratie venite din yoga si cu miscari de tip isometric. Toate combinate te...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop