Clickshop.ro

Daca pana acum ai avut impresia ca mersul pe bicicleta este usor, te-ai inselat amarnic! Atunci cand iti doresti sa scapi de kilogramele in plus, mersul pe bicicleta sau spinning-ul poate deveni un adevarat calvar.

Fie ca poarta numele de spinning  sau indoor cycling, aceasta metoda arde chiar si 1000 de calorii. In plus te ajuta sa elimini pana si celulita, cel mai mare dusman al femeii moderne. Spinning-ul foloseste biciclete stationare, obligandu-i astfel pe biciclisti la un efort intens. Instructorul are un rol foarte important, deoarece acesta este cel care-i poarta pe cursanti prin diverse intensitati de viteza si rezistenţa pentru a creste pulsul inimii. “Scopul programului este de a simula situatii reale din ciclism cum ar fi urcarea dealurilor sau sprinturile. Ora de spinning se desfaşoara pe muzica, si instructorul motiveaza in permanenţa spre marirea efortului si a ritmului de pedalare. Indoor cyclingul este la fel de eficient ca si jogging-ul, dar are avantajul ca nu solicita atat de mult articulatiile (gleznele si genunchii).
Fata de mersul normal  pe bicicleta, spinning-ul solicita foarte multe grupe de muschi. Din cand in cand trebuie sa te ridici in picioare, pe pedale si sa te sprijini de ghidon cu mainile. Astfel se lucreaza grupe de muschi care nu ar fi solicitate in mod normal atunci cand te plimbi cu bicicleta prin parc.

Slabesti usor cu Cycling Indoor,calorii, celulita,bicicleta,viteza,rezistenta,instructor,ciclism,pedalare,muschihttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoGhid Sport Fitnessbicicleta,calorii,celulita,ciclism,instructor,muschi,pedalare,rezistenta,Slabesti usor cu Cycling Indoor,spinning,vitezaDaca pana acum ai avut impresia ca mersul pe bicicleta este usor, te-ai inselat amarnic! Atunci cand iti doresti sa scapi de kilogramele in plus, mersul pe bicicleta sau spinning-ul poate deveni un adevarat calvar. Fie ca poarta numele de spinning  sau indoor cycling, aceasta metoda arde chiar si 1000...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop