Clickshop.ro

Fie ca ai vazut in filme sau ai auzit de la cei care au vizitat deja locul, Amsterdamul este un oras de vis. Cu un mix inedit de cultura si aventura, capitala Olandei nu mai are nevoie de nici o promovare sau prezentare.

Pentru a avea o experienta unica in Amsterdam nu trebuie sa te chinui prea mult. Unii ar spune ca asta vine natural. Totusi, altii se confrunta cu probleme odata ajunsi acolo si au nevoie de un mic ghid. Asa ca, astazi, echipa Magico.ro va fi ghidul dumneavoastra.

De ce o experienta unica?

Aflat pe lista preferintelor in materie de turism, Amsterdamul poate fi o optiune pentru un weekend de nebunie cu prietenii si asta pentru ca locul in sine iti ofera nenumarate optiuni pentru a petrece la maxim.

In Amsterdam, terasele sunt asezate una langa cealalta. Aici se servesc nenumarate bauturi alcoolice si mancaruri savuroase. Daca va doriti ceva special, puteti consuma brandy sau gin, bauturi traditionale olandeze. Trebuie sa va amintim ca varsta la care se poate bea o bere in Amsterdam este de 16 ani?

Muzica in Amsterdam are alt ton. Poate din cauza minunatului canal care trece pe langa terasele asezate una langa cealalta sau poate pentru ca aerul este cu totul altul. De la opera si pana la prestatii live in coffee shop-urile in care se serveste ca desert un joint, de la muzica simfonica si pana la notele care se aud de pe cealalta strada, Amsterdamul este un loc care viberaza de energie pozitiva.

Arhitectura cladirilor este o delicatese pentru ochiul cunoscatorilor. Constructiile vechi si noi formeaza mandria olandezilor. Si atunci cand vorbim de cladiri, trebuie sa vedeti neaparat Oude Kerk, una dintre cele mai vechi cladiri din oras. Urmeaza Het Houten Huys, cea mai veche cladire din lemn realizata intr-un stil gotic. Palatul Regal reprezinta un alt punct de atractie turistic pe care nu trebuie sa-l ratati.

Pe langa cultura, Amesterdamul ofera nenumarate magazine de firma si nu numai, care vor satisface 100% si cele mai mofturoase obsedate de shopping. Pe langa asta, numarul mare de magazine cu carti si antichitati atrag foarte multi turistii.

Daca sunteti genul sportiv, veti ramane surprins de numarul de biciclete pe care le veti intalni in Amsterdam. Bicicleta este un mijloc de transport convenabil pentru locuitori avand in vedere stradutele inguste pe care el au.

Amsterdamul are parte de  peste 75 de festivaluri anual, nenumarate cinema-uri, muzee, cluburi, casinouri si multa distractie dusa la extrem, in special, pentru adulti. Asa ca, de ce sa nu va petreceti urmatoarea vacanta acolo?

Amsterdam – o experienta unicahttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Turism Timp liberMagico LifestyleFie ca ai vazut in filme sau ai auzit de la cei care au vizitat deja locul, Amsterdamul este un oras de vis. Cu un mix inedit de cultura si aventura, capitala Olandei nu mai are nevoie de nici o promovare sau prezentare. Pentru a avea o experienta unica in...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop