Clickshop.ro

La inceputul unei relatii, iubim tare si cu mult foc. Tocmai din acest motiv, am nevoie si vrem sa evadam in cele mai hot destinatii pentru a ne face de cap cu persoana iubita. Cu cat mai romantic locul, cu atat mai bine. Daca audaugam si cateva elemente exotice, e destinatia perfecta.

Echipa Magico si-a propus sa va faca un fel de top in care sa va prezentam pe scurt cele mai romantice si frumoase locuri pentru o excapada alaturi de persoana iubita.

Saint Tropez, Franta

Una dintre cele mai renumite statiuni de pe Coasta de Azur, Saint Tropez ofera cultura pe paine, dar poate deveni si un cotisor de nebunii perfect pentru tinerii indragostiti.

Bay of Islands, Noua Zeelanda

Cu un numar imens de vile realizate intr-un stil foarte modern si care reuseste sa satisfaca orice mofturos, statiunea pune la bataie o plaja si o apa ce se poate lua la intrecere cu cea din filmul Laguna Albastra. Cinele romantice va pot fi facute de un bacatar privat, un jacuzii va sta tot timpul la dispozitie si mai departe tine doar de imaginatia voastra.

Venetia, italia

Considerat a fi cel mai romantic oras din Italia, Venetia este vizitata  de milioane de cupluri in fiecare an. Orasul este situat pe apa si din acest motiv hotelurile au ceva unic, aparte si parca sunt destinate in special tinerilor indragostiti. Venetia este cea care defineste cuvantul romantism.

Nha Trang, Vietnam

O destinatia atipica ar spune unii, dar care concureaza cu cele mai cunoscute destinatii exotice, Nha Trang dispune de una dintre cele mai luxoase si romantice plaje din lume. Pe langa masajul vietnamez pe care-l puteti incerca in cuplu, Nha Trang ofera imagini de neuitat si restaurante asezate pe apa. Mai romantic de atat se poate?

Mamaia, Romania

Da. Si noi avem locuri spectaculoase. Mamaia in extra-sezon poate fi o destinatie perfecta cuplurilor indragostite care-si doresc liniste, dar si mare, soare, plaja si servire de 4 stele.

Asteptam si sugestiile voastre.

Cele mai romantice escapade pentru tinerii indragostitihttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoGhid Turism Timp liberMagico LifestyleLa inceputul unei relatii, iubim tare si cu mult foc. Tocmai din acest motiv, am nevoie si vrem sa evadam in cele mai hot destinatii pentru a ne face de cap cu persoana iubita. Cu cat mai romantic locul, cu atat mai bine. Daca audaugam si cateva elemente exotice,...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop