Clickshop.ro

Iarna asta s-a lasat asteptata, dar acum a venit mai furioasa ca niciodata. Blocaje in trafic, nameti pana la refuz si un frig de nici cainii nu mai pot umbla linistiti pe strazi. In speranta ca vara va veni cat mai repede, echipa Magico.ro iti propune sa combatem frigul impreuna si-ti ofera cateva ponturi ca sa treci mai usor prin iarna.

Pentru ca suntem in plina iarna, trebuie sa stim cum sa ne protejam de ger., mai ales ca temperaturile au scazut foarte mult.
Iata cateva lucruri de care trebuie sa tinem cont:

1. Imbracaminte cat mai groasa, de bumbac sau lanita. Sa nu uitam de caciula si manusi.

2. Protejarea pielii cu creme si lotiuni hidratante, grase. Se poate folosi si uleiul de masline. Hidratati in mod constant mai ales pielea de pe portiunile neacoperite ale corpului precum: urechile, nasul, mainile, fata. Pielea este mult mai vulnerabila iarna.

3. Trebuie evitata apa fierbinte, desi suntem tentati sa ne spalam cu ea clocotita din cauza frigului din oase.

4. Aplicati in mod constant balsam pe buze pentru hidratarea si protejarea lor.

5. Evitati sa stati uzi la picioare prea mult timp.

SANATATEA e mai importanta decat toate! Aveti grija de ea!

Sursa: pink.info

Hai sa combatem frigul impreuna!http://magico.ro/wp-content/uploads/2011/12/frig-ten-crema.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2011/12/frig-ten-crema-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Turism Timp liberMagico LifestyleIarna asta s-a lasat asteptata, dar acum a venit mai furioasa ca niciodata. Blocaje in trafic, nameti pana la refuz si un frig de nici cainii nu mai pot umbla linistiti pe strazi. In speranta ca vara va veni cat mai repede, echipa Magico.ro iti propune sa combatem frigul...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop