Clickshop.ro

Pentru ca se anunta o vara caniculara, nu mai stati pe ganduri, a venit timpul sa va depuneti cererea pentru concediu. Este indicat sa evadati  din rutina, macar 7 zile intr-un loc special unde relaxarea si rasfatul sa fie la loc de cinste. Daca va doriti sa va simtiti mai ceva ca in paradis, va propun Nisipurile de aur , intitulat generic si „perla litoralului bulgaresc”.

Din punctual meu de vedere aceasta e un fel de “Mamaia autohtona”, numai ca aici, investitiile enorme din ultimii ani au ridicat cu adevarat aceasta statiune la un nivel de lux. Statiunea Nisipurile de aur,  este situate la doar 17 km de Varna si 15 Km de Albena, oferind numeroase modalitatii de recreere si distractie atat pentru tineri cat si pentru familii.

Odata ajunsi acolo, puteti opta pentru  „Croaziera piratilor”, puteti vizita turnul cu ceas Sf. Ioan Botezatorul, manastirea Aldaja,  sa faceti excursii la izvoarele minerale, sau sa vizitati orasul medieval Nessebar. Statiunea mai ofera posibilitatea practicarii sporturilor nautice, tratamente balneo-climaterice, plimbarile cu bicicleta, atv-urile, cursurile de echitatie, golful, bowling’ul si tenisul reprezinta si ele o alternativa pentru petrecerea timpului liber. Mancarea traditionala bulgareasca, poate constitui si ea un punct de atractie pentru turistii gurmanzi,  care iubesc sa se desfate cu tot felul de delicatese.

Concluzionand,  statiunea Nisipurile de aur reprezinta o alternativa pentru un concediu de vis. Peisajul luxuriant te face sa te simti ca in rai , iar conditiile exceptionale te rasfata pana la ultima dorinta.

 

 

Nisipurile de aur, o vacanta de nota 20http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Turism Timp liberBulgaria,Nisipurile de aur,relaxare,vacantaPentru ca se anunta o vara caniculara, nu mai stati pe ganduri, a venit timpul sa va depuneti cererea pentru concediu. Este indicat sa evadati  din rutina, macar 7 zile intr-un loc special unde relaxarea si rasfatul sa fie la loc de cinste. Daca va doriti sa va simtiti...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop