Clickshop.ro

Romania este una din tarile cu cele  mai frumoase orase. Este imposibil sa nu ne lasam cuceriti de farmecul sau, pentru ca acesta este inzestrat cu o mare putere de seductie. Cel putin  in acest fel este descris municipiul Sibiu in „Ghidul verde Michelin”, unde anul acesta a primit trei stele. Dovada ca merita sa „iti faci un drum extra sa vezi locul respectiv”, dupa cum sustine chiar primarul orasului, Klaus Iohannis.

Municipiul Sibiu este unul dintre cele mai infloritoare orase din Transilvania, in prezent avand cel mai ridicat nivel de investitii straine din tara noastra. Zeci de mii de turisti vin periodic in Sibiu pentru a lua parte la evenimentele inedite organizate acolo. De exemplu doar la Festivalul International de Teatru de la Sibiu sunt prezenti la spectacole, zilnic 60.000 de spectatori, sibieni si turisti. Orasul de 3 stele este plin de istorie, odata ajunsi acolo vom constata ca acesta isi merita laudele deorece frumusetea obiectivelor turistice au rolul de a ne introduce intr-o alta lume. Muzeele , Bisericile istorice, centrul istoric, parcurile si gradina zoologica sunt doar cateva din obiectivele ce merita vazute. Daca va doriti un concediu mai lung atunci nu ezitati sa vizitati si statiunea turistica Paltinis care se afla la 32 de km de Sibiu. Cat despre buget, nu va trebuie o suma exorbitanta pentru a ajunge aici. Cu doar 500 de lei vechi va puteti petrece linistiti 3 zile intr-o atmosfera de poveste.

Asadar, fie ca stati o zi sau o vacanţa intreaga, un lucru este sigur: Sibiul o sa va impresioneze din toate punctele de vedere  si cu siguranta o sa va ramana mult timp in suflet.

Sibiul, orasul de 3 stele,Transilvania,investitii,turist,evenimente,istorie,obiectiv,muzee,centru,gradina zoologica,vacantahttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoGhid Turism Timp libercentru,evenimente,gradina zoologica,investitii,istorie,muzee,obiectiv,orasul de 3 stele,Sibiu,Transilvania,turist,vacantaRomania este una din tarile cu cele  mai frumoase orase. Este imposibil sa nu ne lasam cuceriti de farmecul sau, pentru ca acesta este inzestrat cu o mare putere de seductie. Cel putin  in acest fel este descris municipiul Sibiu in 'Ghidul verde Michelin', unde anul acesta a primit...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop