Clickshop.ro

Romania este o tara care ne ofera foarte multe alternative atunci  cand vrem sa plecam in concediu. Avem la dispozitie peisaje mirifice si statiuni frumoase care se intrec in a-ti oferi clipe de relaxare, alaturi de un strop de culoare locala. In acest an,  va propunem sa ramaneti in tara  pentru ca merita sa va indreptati atentia spre statiunea Tusnad, un loc minunat care va poate oferi o vacanta extrem de relaxanta.

“Mica Elvetie”, asa cum i se mai spune , Statiunea Tusnad detine adevarate comori pentru sanatate. Aceste comori nu sunt aletele decat izvoarele minerale cu efecte curative, pesajele splendide, aerul proaspat gata sa va relaxeze si sa va revigoreze. Odata ajunsi acolo  puteti vizita lacul de origine vulcanica Sfanta Ana, locul ideal pentru a petrece o zi la gratar sau pentru o plimbare cu barca. Pe malul drept al Oltului veti zari varful de andezit, Stanca Soimilor, ce ofera o priveliste excelenta asupra Defileului Oltului. Puteti face un popas pe malul lacului Ciucas pentru a admira un monument al naturii, covorul de muschi ce se intercaleaza cu tufele de rozmarin si de afine.

Tusnad este destinatia perfecta pentru a te scapa de stres  datorita climatului bogat in aeroioni negativi si aerosoli. Pentru relaxare maxima incearcati si climatoterapia, prin alegerea unei cure de teren cu trasee bine stabilite. Asadar, aceasta statiune poate fi o alternativa foarte buna pentru a va petrece concediul in tara. Avem locuri frumoase ce merita vizitate iar datorita acestui fapt ar trebuie sa incepem, incetul cu incetul, sa ne apreciem mai mult valorile turistice nationale.

 

Tusnad sau "Mica Elvetie"http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Turism Timp liberconcediu,romania,TusnadRomania este o tara care ne ofera foarte multe alternative atunci  cand vrem sa plecam in concediu. Avem la dispozitie peisaje mirifice si statiuni frumoase care se intrec in a-ti oferi clipe de relaxare, alaturi de un strop de culoare locala. In acest an,  va propunem sa ramaneti in...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop